5. EĞİTİMDE VE PSİKOLOJİDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME KONGRESİ

Posted By :
Comments : Off

Uluslararası Katılımlı 5. Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme Kongresi 1-3 Eylül 2016 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilmiştir.

“ Ölçme ve Değerlendirme ” alanındaki akademik çalışmaların ve uygulamaların paylaşılmasını amaçlayan bu kongreye üniversitelerden akademisyenler, Milli Eğitim Bakanlığı resmi ve özel okul öğretmenleri olmak üzere geniş bir katılım gerçekleşmiştir.

Kongrede Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi (ASYM) olarak açmış olduğumuz standımız oldukça ilgi görmüştür. ASYM’ nin kuruluş amacı ve günümüze kadar kat ettiği yol belirtilmiştir. Görev ve sorumluluğunun bilincinde olan hızlı ve emin adımlarla büyüyen ASYM için soru ve sınav güvenliği önceliğimizdir. Bilişim, Ölçme ve Değerlendirme ve idari kadromuz ile kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, uluslararası kurum ve kuruluşların gereksinim duydukları ve istemde bulundukları, giriş sınavları ile kurum içi sınavları (Görevde yükselme, unvan değişikliği, yeterlik, seçme sınavı vb.) sorunsuz olarak gerçekleştirilmektedir.

kongre_1 kongre_2 kongre_3 kongre_4 kongre_5 kongre_6